Το t-shirt που θα φορέσει η υπερομάδα των πρωταθλητών, πρωταθλητριών του ΣΕΕΔΑ, δασκάλων, κοινωνικών λειτουργών και φίλων του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στελεχών και προσωπικού των εταιριών CRC Chronopoulos, Condito AEBE, ΚΟΘΡΟΥ ΠΛΑΤΩΤΕΧΝΙΚΗ, Fama Food Service, Athletic Barbers, καθώς και πολλών φίλων του ΣΕΕΔΑ και δρομέων της Θεσσαλονίκης που όλοι μαζί ένωσαν δυνάμεις για να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για τα προσθετικά μέλη του 9χρονου Ισού είναι έτοιμο για παραγωγή!
Η ιστορία του μικρού Ισού συγκίνησε τα μέλη μας και η ανταπόκριση όλων ήταν άμεση και δημιουργική. Την Δευτέρα 19 Μαρτίου ο Ισού θα μεταβεί στην Αθήνα όπου θα παραμείνει για δέκα ημέρες με την οικογένειά του ώστε να επισκέπτεται καθημερινά τον εξαιρετικό προσθετικό ορθοτικό κ. Κωνσταντίνο Χρονόπουλο, να λάβει τα προσθετικά του πόδια και να μάθει πως να στέκεται και πως να περπατά με αυτά, στον ειδικό χώρο θεραπειών και εκγύμνασης. Η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαρτίου και εφόσον όλα πάνε καλά θα βρεθεί με την ομάδα στην γραμμή εκκίνησης του δρόμου υγείας των 5 χιλιομέτρων την Κυριακή 1η Απριλίου, στην προγραμματισμένη εκκίνηση των παράλληλων δρόμων του 13ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος.
Στην πλάτη του t-shirt θα εμφανίζονται τα λογότυπα των εταιριών που βοήθησαν στην προσπάθεια για τον μικρό Ισού ενώ τα μανίκια θα φέρουν το λογότυπο του ΣΕΕΔΑ και του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.
Το logo του t-shirt σχεδίασε ο γνωστός υποβρύχιος φωτογράφος και γραφίστας Νικόλας Σαμαράς που επιμελείται την εμφάνιση του Συλλόγου μας.