• Μοναστηρίου 85, 54627, Θεσσαλονίκη
  • 6955936383
  • diakrithentesathlites@gmail.com
Στην τελική φάση η διαδικασία Υποτροφίας ΣΕΕΔΑ – Ομιλου Αντωνέλη
You are here: Home \ Ανακοινώσεις \ Στην τελική φάση η διαδικασία Υποτροφίας ΣΕΕΔΑ – Ομιλου Αντωνέλη
ypotrofies-seeda
6 September 2017 - 9:05, by , in Ανακοινώσεις, No comments

Ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και η δεύτερη φάση της βαθμολόγησης των αιτήσεων για τις υποτροφίες ΣΕΕΔΑ – Ομίλου Αντωνέλη του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου Αντωνέλη βαθμολόγησαν τις εγγραφές στο σύστημα καταχώρησης στο οποίο είχε εργαστεί η τριμελής επιτροπή αξιολόγησης μελών του ΣΕΕΔΑ στην Αθήνα και η διαδικασία περιελάμβανε την βαθμολόγηση κλίμακας στο πεδίο που αφορά στο πως σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τα χρήματα εφόσον πάρουν την υποτροφία – ποιά είναι η ανάγκη που θα καλύψουν.

Στην φάση αυτή οι εκπρόσωποι του Ομίλου δεν είχαν πρόσβαση στα ονόματα – αθλήματα των υποψηφίων ώστε να είναι πιο διαφανής η διαδικασία. Ακολούθησε η άθροιση και η ταξινόμηση και εχουμε τους αιτούντες που έχουν προχωρήσει και έχουν ήδη λάβει e-mail να προσκομίσουν άμεσα τα αντιγραφα από φύλλα αγώνων των επιτυχιών που αναφέρουν στην αίτησή τους ή αντίστοιχη βεβαίωση της οικείας Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει σε ημερομηνία και χώρο που θα ορίσει ο Ομιλος Αντωνέλη σε μια σεμνή και κομψή τελετή αντάξια των πρωταθλητών που θα τιμηθούν και θα λάβουν την υποτροφία.

About author:

Leave a Reply