27 March 2016 - 16:22,
by
rampea,
in
Νέα,
Comments off
Η συμμετοχή της ομάδας μας με 36 δρομείς, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των εθνικών μας ομάδων με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές νίκες αλλά και φίλων του συλλόγου που τους ενέπνευσε ο σκοπός μας θα τρέξουν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 με αφετηρία το Νέο Δημαρχείο και τερματισμό τον Λευκό Πύργο, με τη συμμετοχή τους να ενισχύει οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μαρίας που νοσηλεύεται στο παιδογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την αποκατάσταση και αποθεραπεία της, αλλά κυρίως για να στείλει το θετικό μήνυμα: ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί! Κανένα παιδί δεν πρέπει να μεγαλώνει σε δωμάτιο νοσοκομείου!
Ανάμεσα στους πρωταθλητές μας βρίσκονται από την
ελληνορωμαϊκή πάλη ο
Ρουμπενιάν Αριστείδης, από την ποδηλασία πίστας και δρόμου η Ελληνικάκη Ελευθερία, από την τεχνική κολύμβηση η Ιατρίδου Ραμπέα, ο Γιώργος Τσιγάρας, ο Δημήτρης Γκανέλας, η Μίνα Τσαμπάζη και ο Τάσος Καραβανάς, από το TAEKWONDO η Θεοδώρα Τσίμα και ο Λάμπρος Λαζαρίδης, από τη ρυθμική γυμναστική η Γεωργία Ιντζέ και η Αναστασία Κεκιλιάδου, Μαρία Αϊβάτογλου, από την άρση βαρών η Ντίνα Μισιρλή, η Ολυμπία Τόκα και η Χαρούλα Κυριακίδου και από την ακροβατική γυμναστική η Μιχαέλα Γιάννου.
Η Γενική Γραμματέας του ΣΕΕΔΑ Ραμπέα Ιατρίδου τονίζει: είναι πολύ σημαντική και με εξαιρετικά μεγάλο συμβολισμό η συμμετοχή των πρωταθλητών μας στις εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού. Δεν είναι έμπειροι δρομείς καθώς προέρχονται από πολλά διαφορετικά αθλήματα και σίγουρα δεν διεκδικούν τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Αντιθέτως συμμετέχουν με χαρά για να δείξουν πως ο αθλητισμός δεν σταματά ποτέ και πως είναι μια ευκαιρία να μεταδόσουμε σημαντικά μηνύματα όπως το “ΤΡΕΧΟΥΜΕ γιατί ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Ο παιδικός καρκίνος δεν είναι ανίκητος!” Ευχόμαστε η συμμετοχή μας να φέρει χαμόγελο στην μικρή Μαρία και στους γονείς της.
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους του ΣΕΕΔΑ που θα τρέξουν μαζί μας για τον σκοπό μας: Νικόλα Σαμαρά, Βιβή Καρακατσάνη, Έφη Ραγκούσση, Σεραφείμ Πασσιά, Ευαγγελία Αποστολούδη, Εύα Παντζαρτζή, Χριστίνα Δημητριάδου, Μαρία Νικολαϊδου, Κωνσταντίνο Χατζηνικολόπουλο, Νίκο Γραμμένο, Γρηγόρη Σαντρατζή, Νικολέττα Ευαγγελοπούλου, Ιωάννα Ευαγγελοπούλου, Ρομίνα – Κατερίνα Μπερέτα, Ελένη Γούλα, Στεφανία Ντίνου, Σοφία Γεροκώστα, Περσεφόνη Χατζηνάκου, Κωνσταντίνο Τραπότση και Κατερίνα Παπαχρήστου.